• B2B

    Agentschap, groothandel, distributeur voor sportkleding en sportartikelen.

  • B2B

    Agentschap, groothandel, distributeur voor sportkleding en sportartikelen.

Wat

Wij zijn een agentschap, groothandel en distributeur van sportkleding en sportartikelen voor de Benelux. We vertegenwoordigen merken met een hoogwaardige kwaliteit en een exclusieve, stylistische uitstraling, gericht op de actieve en bewuste buitensporter.

Hoe

Vanuit Renkum leveren we aan sportwinkels en webshops in Nederland, België en Luxemburg. De geselecteerde dealers krijgen technische en commerciele ondersteuning om de producten in de markt te zetten. Via een B2B* systeem kan de dealer bij verschillende merken direct bestellingen plaatsen. Niet alle merken werken met een B2B* systeem. In die gevallen verzorgen wij het bestelproces.

* B2B = Business to Business

Waarom

Wij zijn enthousiast als het om sporten gaat. We hebben een zwak voor mooie en goede producten en willen graag dat die mooie producten een weg vinden naar de sporter.

We hebben respect voor de aardbol en streven er naar om duurzame producten te leveren om de sporter bewust te laten genieten van het al het moois om ons heen.
We voeren een duurzame bedrijfsvoering. Zoals werken met gerecycled papier, vermijden van energieverslindende kantoorpanden, bewust omgaan met energie en op LPG rijdende auto’s.
We onderzoeken het opzetten van een recycleprogramma om afgedankte producten in te nemen. Wij zorgen er dan voor dat de producten op een verantwoorde manier gerecycled worden.

1562

winkels

4

producenten

4

landen

1258

producten

Winkels

Het aantal kandidaat sportwinkels voor onze producten

Producenten

We werken samen met meerdere producenten.

Landen

De producten die wij leveren komen uit verschillende landen.

Producten

We hebben meer dan 1000 producten in ons assortiment.