Silvini

Silvini is producent van technische functionele sportkleding voor de actieve buitensporter. De kleding wordt gedragen door elite sporters zoals Katerina Novotnà, Vojtèch Loudin en Tatiana Bodò – Tsjechische deelnemers van de laatste Olympische Spelen in Sochi.

Silvini is officieel partner van het Tsjechisch Nationaal MTB Team.

De visie van Silvini is om innovatieve sportkleding met een modern design te produceren. Met een sportieve snit en een atractieve kleurstelling spreekt Silvini een brede doelgroep sporters aan. Het testen en ontwikkelen van de producten gebeurt in samenwerking met leden van het ‘SILVINI Madhust team’ en ‘Remerx Merioda team Kolìn’. In 2015 heeft Silvini een eigen wielerteam opgezet. Het team vertegenwoordigt het merk Silvini en test de producten in vele vooraanstaande wedstrijden over de hele wereld.

Kleding

De volledige collectie sportkleding van Silvini is zo opgezet dat elk product met zijn functionaliteit en karateristiek design past bij de sport waarvoor het gemaakt is. De collectie van Silvini is opgezet in verschillende productlijnen. Per doelgroep wordt zo optimaal aan de wensen van de sporters tegemoet gekomen. Of je nu een professional bent of lekker voor de ontspanning sport, er is voor iedere sporter wel iets te vinden in de collectie van Silvini. Van comfortabel en geriefelijk tot de hoogste eisen die een professional stelt.

Silvini produceert fiets-, hardloop, ski-, onder-, en casualkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Een belangrijk kenmerk van de kleding van Silvini is de verwerking van reflecterende details zodat de sporter opvalt bij minder zicht.

782

items in de collectie van Silvini